Dieren zijn geen afval (video)

Haantjes in de voedingsindustrie worden vrijwel direct nadat ze uit het ei komen vergast of levend versnipperd. Dat gebeurt omdat men in deze tak van industrie niets aan haantjes heeft, ze worden beschouwd als ‘restproduct’. Per jaar worden alleen al in Nederland ongeveer 45 miljoen haantjes gedood. Het doden van haantjes gebeurt bij de productie van alle eieren, dus ook bij biologische en biologisch-dynamische eieren.

De snelle groei van melkveebedrijven in Nederland leidt tot een kalfjesoverschot. De stallen waarin die ‘restproducten’ van melk worden afgemest voor de slacht, puilen uit. Er worden zelfs gezonde kalveren met een spuitje gedood, omdat er geen plek meer voor ze is.

Dit zijn slechts twee voorbeelden, de ellende en respectloosheid voor dieren is helaas immens. Dieren in de veeindustrie worden behandeld als dingen, ze worden uitgebuit en gedood en wanneer ze overbodig zijn, worden ze gedumpt als afval. Werk hier niet aan mee. Eet geen vlees, zuivel , eieren of andere dierlijke producten. Doe het voor de dieren: Dieren zijn geen afval!

In onderstaande video wordt op schokkende wijze de terechte vergelijking gemaakt tussen het opruimen van afval en het ‘opruimen’ van ‘overbodige’ dieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s