Welkom op VATD-blog!

VATD staat voor Verzamelpunt Acties Tegen Dierenleed (subtitel: Veganisme, Activisme, Tegen Dierenleed). VATD-blog is begonnen als een Facebook pagina over dieren en dierenleed. Over de bio-industrie, bonthandel, vivisectie, jacht, misbruik van dieren voor entertainment, de gruwelijke tradities waarvoor dieren worden misbruikt, etc.

avatar2018

Op de VATD-blog Facebook pagina werden 10 jaar lang dagelijks nieuwsberichten, petities, informatieve artikelen, etc. geplaatst. Ook werden veel artikelen gedeeld vanaf deze website. Op de 10e verjaardag van VATD-blog op FB heb ik de stekker eruit getrokken en is de FB pagina niet meer actief.

VATD-blog is allang niet meer alleen een Verzamelpunt voor Acties Tegen Dierenleed, maar is met deze website gegroeid tot een grote verzameling uitgebreide, informatieve artikelen over allerlei dier- en dierenleed gerelateerde onderwerpen.

Artikelen delen van VATD-blog wordt op prijs gesteld. Teksten kopiëren mag ook, maar plaats dan wel even de bron (vatdblog.wordpress.com) erbij, dat is wel zo fatsoenlijk. Een pagina als deze bijhouden kost best veel tijd en ik vind het niet leuk om te zien dat iemand mijn artikelen gebruikt zonder bronvermelding.

Inhoud categorieën:.

like   mail