Old MacDonald Had A Farm (video)

De ergste zonde tegenover onze medeschepselen is niet om ze te haten, maar om onverschillig tegenover hen te zijn, dat is de essentie van onmenselijkheid.

omd

Deze video laat je zien wat vleeseters graag willen geloven en wat de realiteit is van de hedendaagse veeindustrie. De boer die zijn dieren stuk voor stuk bij naam en karakter kende is allang niet meer. De hedendaagse veeindustrie is wat het woord zegt: industrie. Er is weinig verschil met willekeurig welke industrie waar producten worden vervaardigd. Dieren zijn gedegradeerd tot producten, tot stuks, tot nummers.

Alle non-vegans werken hier aan mee. Ze exploiteren en doden de dieren niet zelf, maar betalen anderen om het voor hen te doen door dierlijke producten te kopen en te consumeren.

Eet jij vlees? Of eieren? Consumeer je zuivel? Dan ben jij medeverantwoordelijk voor een kort ellendig leven en een pijnlijke, stressvolle dood van miljarden dieren.

En waarom? Je kunt heerlijk eten zonder één enkel dier te kwetsen. Je kunt heel gezond zijn en blijven zonder één enkel dier te kwetsen. Dus waarom zou je dat nog langer doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s