Minister van Landbouw: stop verre veetransporten (petitie & video)

In de zomer van 2017 filmden medewerkers van CIWF dierenleed bij verre veetransporten aan de Turkse grens. Ook Nederlandse dieren filmden ze.

k3

Nog elke dag gaan duizenden Europese dieren in overvolle vrachtwagens op weg naar verre landen, vaak zonder voldoende water, voedsel en rust en soms de hele reis in de eigen ontlasting. In de zomer moeten ze vaak extreme temperaturen doorstaan. Ook Nederland transporteerde de afgelopen jaren tienduizenden dieren naar verre landen, waaronder Libanon, Jordanië en Koeweit.

s2

De zomer is nu in aantocht. We kunnen niet langer toestaan dat Nederlandse dieren in de verzengende hitte vreselijke transporten moeten ondergaan.

Dit vreselijke dierenleed moet stoppen. Teken nu de petitie en roep Landbouwminister Schouten op geen Nederlandse dieren meer naar verre landen te sturen!

Petitie: Minister van Landbouw: stop verre veetransporten

Advertenties

7 reacties op ‘Minister van Landbouw: stop verre veetransporten (petitie & video)

 1. Stop deze marteling met de beesten alles draaid om geld geld geld en niet om de dierwelzijn dit is toch niet meer van deze tijd.
  En als de dieren aankomen bijv in islamitische landen wacht er weer een afschuwelijk dood.
  Dit moet echt stoppen 🙏🙏🙏🙏

  Liked by 1 persoon

 2. Ok ,we vlees eten … het zit er spijtig genoeg ingebakken . Wat ik absoluut NIET begrijp en weiger mee akkoord te gaan is dat dieren zo moeten lijden … voor ons ….
  op zoveel verschillende manieren .. oa. Het transport ! Zit moet stoppen , de omstandigheden waarin dit gebeurd zijn verschrikkelijk en niet goed te praten!!!!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s