Boxtel Pig Save: Ontmoet de slachtoffers van de varkensvleesindustrie (video)

vvw

In juni 2017 demonstreerden actievoerders van Save Movement The Netherlands voor de derde keer bij slachterij VION in Boxtel. Met hun acties (Boxtel Pig Save) willen zij aandacht vragen voor de absurditeit van de hedendaagse veeindustrie en de dieren die op het punt staan gedood te worden een klein beetje respect en aandacht geven.

Onderstaande video geeft een goed beeld van hoe ontoelaatbaar en respectloos de situatie is voor dieren die alleen maar geboren worden om te sterven. Dieren die een kort, ellendig leven gegund wordt in de holocaust van de bio-industrie voordat ze uiteindelijk op het bord van de carnist belanden.

Je ziet hoe vele varkens opgepropt in grote veewagens worden vervoerd en een lange rij volle vrachtwagens, wachten tot ze aan de beurt zijn om uitgeladen te worden. Je ziet varkens die in paniek raken of agressief worden door de stress en de gewonde lichamen van varkens die soms al uren opgesloten zitten in een overvolle veewagen en in gevechten terecht zijn gekomen.

Waarom wordt al dit dierenleed geaccepteerd? Het egoïsme van de carnisten en het grote geld voor iedereen die verdient aan de ellende van miljoenen dieren zijn blijkbaar belangrijker.

Denk na over wat je eet. Vlees groeit helaas niet aan een boom. Bekijk de video en ontmoet de slachtoffers van de varkensvleesindustrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s