Een kalf in een slachthuis…

kalf

Een kalf in een slachthuis. Eén van de vele dieren in één van de vele slachthuizen die gedwongen staat te wachten op een zekere dood. Hij hoort, ziet en ruikt de dood al lang voordat hij zelf aan de beurt is. Zie de paniek in de ogen van deze baby…

Miljoenen veedieren worden dagelijks gedood. Levende voelende dieren die, net als wij mensen, gewoon gelukkig willen zijn in een leven waarin zij vrijheid kennen. Planeet Aarde is de hel voor veedieren, met de niet vegan levende mens als de duivel. Of het nu degene is die het dier daadwerkelijk doodmaakt of degene die iemand anders betaalt om dit voor hem te doen maakt niet uit. Zij zijn allemaal samen verantwoordelijk voor dit ontoelaatbare leed wat zij deze dieren aandoen.

Miljoenen meestal jonge dieren die een pijnlijke dood moeten sterven in de door mensen gecreëerde vernietigingskampen van de dieren-holocaust die we slachthuizen noemen.

Kijk nog eens naar deze foto en vraag je dan af waar de mensheid in godsnaam mee bezig is. Met welk recht doen wij dit andere diersoorten aan?

Dit kalfje is inmiddels allang gedood, zijn lichaam is verwerkt tot hapklare stukken vlees die netjes ingepakt in de supermarkt liggen. De niet bruikbare delen van deze baby zijn op de grote bult van stinkend slachtafval beland.

 

Foto van I am Cecil too FB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s