Zeedieren levend gegeten in de VS (+video)

Dode dieren eten is walgelijk en wreed, maar het kan nog erger: levende dieren eten… In diverse Aziatische landen eet men levende dieren, maar ook in restaurants in de VS gebeurt dit.

o

In september 2016 bezochten medewerkers van PETA een aantal restaurants in Los Angeles waar zeedieren worden verminkt en levend worden geserveerd. Bij T Equals Fish mochten zij kijken in de keuken waar een octopus ernstig mishandeld zou gaan worden.

De kok sneed een aantal tentakels van het dier af met een slagersmes. Deze werden in stukjes gehakt en in een schaaltje gedaan, maar bleven nog steeds bewegen. Dit werd zo geserveerd. De octopus werd hierdoor niet gedood. Men liet enkele tentakels aan het dier zitten zodat het zou blijven leven totdat er nog iemand in stukjes gehakte, nog bewegende tentakels zou bestellen. Wanneer de laatste tentakels eraf gesneden zijn zal de kok het diertje doden door haar buik open te scheuren en de ingewanden er uit te trekken.

T Equals Fish is slechts één van de restaurants in Californië en New York die octopussen en andere zeedieren verminken en levend serveren. Ook garnalen en kreeften worden voor deze misselijkmakende praktijken misbruikt. Bij garnalen en kreeften scheurt men de staart eraf die daarna naast het lijdende dier op het bord gelegd wordt.

Sommige restaurants serveren dieren die aan tafel, levend dus, gestoomd worden.

Zoals je ziet kent wreedheid tegen dieren geen grenzen. Zolang dit soort nazi praktijken legaal is zal de wreedheid tegen dieren alleen maar groter worden.

Teken de petitie die een verbod op het mishandelen en serveren van levende dieren vraagt.

Zie ook: Octopus…. levend opgegeten

Een reactie op “Zeedieren levend gegeten in de VS (+video)

  1. Ik weet niet wat te zeggen,heb de laatste maanden zoveel dierenleed gezien. Waarvan ik het bestaan miet wist.honden, katten, paarden dat het op mijn netvlies zit. En het steeds minder van begrijp hoe de satan dit kan en mag doen. Beesten hebben geen enkel recht om pijnloos te mogen leven.ziek makend.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s