Arthur en Olivia: ambassadeurs voor alle varkens in de vee-industrie

De varkensstal waar Arthur en Olivia gered werden was donker, hun moeders veroordeeld tot productiemachines. Keer op keer worden ze zwanger gemaakt, hun leven sleept zich langzaam voort tussen metalen stangen. Keer op keer worden hun biggetjes weggenomen, om te worden opgefokt tot vleesvarken en na zes maand te worden afgevoerd naar het slachthuis. Een nachtmerrie voor elke moeder. Overal vond Animal Rights dode biggen. Sommige biggetjes waren erg verzwakt, ze zouden het nooit halen. Arthur en Olivia waren twee van zulke biggetjes. Animal Rights heeft er voor gekozen om hen te redden van een zekere dood.

Arthur en Olivia leiden nu een goed leven. Ze werden opgevangen door een liefdevol gezin. Ze krijgen de nodige voeding, medische zorg, en vooral liefde en aandacht die ze hard nodig hebben. Zoals je kunt zien op de beelden hebben ze het naar hun zin! Hun oormerken zijn verwijderd, en ze zijn ongelooflijk gegroeid, in amper zes weken tijd. Ze zijn onafscheidelijk: als Olivia even uit het zicht verdwijnt, begint Arthur te knorren zodat hij haar terug vindt. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Begrijpelijk, als je weet wat ze meegemaakt hebben. Samen kunnen ze genieten van hun nieuwe leven. Wist je trouwens dat varkens wel 20 jaar oud kunnen worden?

Arthur en Olivia zijn de ambassadeurs voor alle varkens in de sector. Ze zijn het gezicht, ze dragen de boodschap van hun miljoenen broertjes en zusjes die in de Vlaamse en Nederlandse varkensstallen opgesloten zitten: “Eet geen vlees! Ons lichaam is niet bedoeld om jouw voedsel te zijn.” Door video’s en foto’s van hen te verspreiden, dragen we die boodschap uit.

VATD werkt uiteraard graag mee met de verspreiding. Op deze manier geven we de anonieme varkens in de vee-industrie een gezicht.

We zijn enorm blij dat varkens hun ambassadeurs hebben die ze verdienen. De dolle fratsen van Arthur en Olivia tonen dat varkens net zoals honden behoefte hebben om te ravotten, met hun snuit op verkenning te gaan, en te genieten onder de zon.

Bron: Animal Rights (23-10-2016)

Zie ook: Animal Rights redt Arthur en Olivia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s