Agenda: acties, demonstraties, wake’s evenementen en bijeenkomsten

agenda1.

Wil je een evenement laten plaatsen op deze pagina? Laat het ons weten in een berichtje via onze Facebookpagina of stuur ons een email.

2019

1 mei

24 mei: 

25 mei:

25/26 mei:

26 mei:

27 mei:

28 mei:

 • Vegan Burger Day 2019
  We laten Nederland zien dat veganistisch hamburgers verantwoorder, mooier en lekkerder zijn. Dus deel massaal jullie #vegan burgers!

29 mei:

31 mei:

1 juni

2 juni:

8 juni:

14 juni:

 • Protest tegen het stierenvechten in Den Haag
  Het jaarlijks terugkerend protest tegen het stierenvechten en de start van een fietstocht van Den Haag naar Pamplona, Spanje om onderweg publiciteit te geven aan het dierenleed achter stierenvechten.

16 juni:

17 juni:

22 juni:

28 juni:

 • The End Of Meat (Groningen)
  The End of Meat is een baanbrekende documentaire waarin een toekomstbeeld wordt geschetst waarbij vleesconsumptie tot het verleden behoort.

30 juni:

 • Vegenement Rotterdam
  Je kunt komen genieten van een ruim aanbod veganistische producten op de productmarkt, sprekers in de sprekerstent en muziek op het muziekpodium.

1 juli

1 juli:

 • Stop de Walvisjacht (Den Haag)
  In december 2018 gaf Japan te kennen uit de IWC, te stappen en op 1 juli hervatten zij hun commerciële jacht op de walvis. Wij zullen ons ongenoegen hierover uiten.

4 juli:

6 juli:

13 juli:

1 aug

7 augustus:

17 augustus:

24 augustus:

25 augustus:

1 sep

14 september:

 • Grote outreach actie op de Dam (Amsterdam)
  Save Movement the Netherlands houdt een grote outreach actie in Amsterdam! Ze willen mensen kennis laten maken met veganisme en ook aanmoedigen om deel te worden van het wereldwijde netwerk The Save Movement.

28 september: 

 

1 okt

12 oktober:

 • Mars STOP De Stalbranden NU!
  Burning Souls organiseert, in samenwerking met Animal Rights, EDEV, The Save Movement, Bite Back en Earthlings NL, een mars door Amsterdam in het kader van
  “STOP DE STALBRANDEN NU!”

19/20 oktober:

1 nov

1 t/m 3 november:

 • Vegenement VegFestNL 2019 (Utrecht)
  1 november: Vegenement’s speciale World Vegan Day VIP
  2 & 3 november Vegenement VegFestNL

1 dec

22 december:

 • Vegan Kerstmarkt (Groningen)
  Na het grote succes van vorig jaar komt er een tweede editie!

.

Over de acties van ‘The Save Movement’, ‘Cube of Truth’ en ‘Earthlings’:

* The Save Movement bestaat uit groepen activisten die varkens, koeien, kippen en andere landbouwhuisdieren op weg naar de slacht bijstaan. Hun doel is om mensen bewust te maken van de benarde toestand van landbouwhuisdieren, om mensen te helpen vegan te worden en om een ​​op massa gebaseerde beweging van dierenbewegingen op basis van dieren op te bouwen. Meer info

** De Cube of Truth demo’s zijn vredige en statische demonstraties, georganiseerd door ‘Anonymous for the Voiceless’ die neigen naar een kunstvertoning. Deze demonstraties opereren op een gestructureerde manier die de aandacht van het publiek trekt. De activisten proberen omstanders naar een veganistische conclusie te leiden door een combinatie van beelden en conversaties met een op waarden gebaseerde benadering. Meer info

*** Earthlings bestaat uit groepen activisten die het publiek bewust maken van wat er gebeurt achter de gesloten deuren van de veehouderij, in de stallen, en in de slachthuizen. Zij laten mensen nadenken over hun eet keuzes en waarom zij vlees, kaas, ei, melk en andere dierlijke producten gebruiken. Zij laten hen zien dat het onnodig is om dieren te consumeren of te gebruiken. Meer info

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s