De hel van Beiroets openbare slachthuis Karantina

Dieren uit de hele wereld eindigen hun leven in de hel van Beiroets openbare slachthuis Karantina. Schapen en runderen worden ingevoerd uit landen van de EU, zoals Frankrijk, Tsjechië en Spanje, waar ze wettelijk beschermd zijn.

CIWF bezocht dit slachthuis en wat ze zagen was onvoorstelbaar….

De onderzoekers zijn nog steeds bezig om in reine te komen met wat ze hebben gezien.

Het slachthuis is een chaos, alles is bedekt met een dikke laag bloed, ontlasting en lichaamsdelen. Het slachtgebied puilt uit van mensen, dode en levende dieren. De geuren en geluiden zijn overweldigend.

Mannen grijpen weerloze schapen beet aan hun vacht of achterpoot en slepen ze naar de slachtlijn. Runderen worden er met een touw om hun nek heen gesleurd. Wanneer ze tegenwerken worden ze uitgescholden en geslagen met metalen staven. De dieren zijn zichtbaar bang en in hun verwoede pogingen te ontsnappen glijden ze uit, ze struikelen en vallen, slaan met hun kop tegen de betonnen vloer.

Groepen schapen worden gedwongen over dode dieren en goten vol bloed heen te springen. Ze doen verwoede pogingen uit de buurt te blijven van net geslachte dieren. Koeien worden bij volle bewustzijn voor langere tijd achtergelaten hangend aan één poot en met hun kop in een plas bloed van een ander dier. De dieren zien om hen heen andere dieren geslacht worden.

Elke dag dat deze hel open blijft betekent onvoorstelbaar lijden voor vele dieren. Het slachthuis houdt zich niet aan de internationale aanbevelingen bij het slachten.

Duizenden dieren uit de EU komen hier elk jaar gruwelijk aan hun eind.

UPDATE november 2014:
Dit horrorhouse is nu gesloten! Dit dankzij de acties van CIWF.

Bron: CIWF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s